Izvor: NOVOSTI
09.03.2024 u 17:58
0

SLOBODA ODGOVORILA NA PSOVKE: Još jednom pokazala raskoš svog glumačkog talenta.

Posle 15 godina ste ponovo partner sa Ivanom Bosiljčićem. Posle “Ranjenog orla” i “Nepobedivog srca” uskoro ćemo imati prilike da vas gledamo u “Jorgovanima“. Kako je bilo raditi na ovom projektu?

– Zadovoljstvo je bilo raditi na ovom filmu. Dobra priča, dobra podela i odličan mladi reditelj Siniša Cvetić. Bilo je lepo sresti se sa mladim snagama, tu prevashodno mislim na tandem – talentovani reditelji i talentovani scenarista.

Često ste Ivan i Vi proglašavani najvoljenijim televizijskim parom. Da li očekujete da će to biti slučaj i sa ovim filmom?

– Hvala publici koja ceni Ivanov i moj rad i koja voli da nas gleda kako u filmu, tako i na TV ekranu. Ivan i ja smo sada već mnogo puta sarađivali, ali nisam ni slutila da je prošlo 15 godina od poslednjeg filma. Verujem da će ova nadasve originalna priča privući publiku u bioskope, jer zaista posle dužeg vremena imamo, čini mi se, omiljen žanr na velikom platnu.

Za jedan film osim dobrog scenarija je potrebno da se poklope i energije partnera. Koliko je to bitno. Kakav je Bosiljčić kao partner?

– Atmosfera na ovom filmu je od prvog dana bila fantastična. To je svakako veoma uticalo na naš kompletan doživljaj ovog projekta. Bosiljčić je inspirativan partner, a nama je ovde kao kolegama bilo izazovno da se ne ponovimo, da donesemo neke drugacije likove, da publiku iznenadimo. Zaista verujem da smo uspeli. Morala bih da pomenem i druge kolege u filmu, sa kojima je takođe bilo predivno raditi, posebno mlade nade Pavla Čenerikića i Janu Bjelicu.

 

BRESKVICA URNISALA VOJAŽA: Sve se desilo javno, i to pred Cecom Ražnatović

Svetla reflektora, popularnost, slava. Nešto što je sa čim se sureću Ivanov i vaš lik. To vam je poznato i u privatnom životu. Koliko vam nekada to ruši intimu i da li ste nekada poželeli da niste toliko popularni?

– Kada govorimo o filmu, tu se prepliću razne emocije. Publika vas obožava, vas, vaše uloge, sliku o vama, a kada se pogase reflektori nastaju problemi, oni životni kroz koje prolazi svaki čovek. U filmu se dešava baš jedna jaka i specifična situacija, tako da su i reakcije likova prosto surovije i duhovitije. Javna prepoznatljivost je sastavni deo našeg posla i nije nešto o čemu posebno razmišljam. Drago mi je da publika prepoznaje i oseća likove koje tumačim, kako na filmu, tako i u pozorištu, i to je ono što me ispunjava i profesionalno inspiriše.

Pored glumačkog, poznajemo vas i kao i veoma muzički talentovanu, a Vaše vokalne sposobnosti ćemo imati prilike da čujemo i u “Jorgovanu“. Koliko vam je muzika važna i da li ste pesmu Vesne Zmijanac posebno spremali?– Divno je kada na nekom projektu postoji spoj drugačijih umetnosi. To vas dodatno inspiriše. Znam da možda zvuči neverovatno, ali ta poslednja scena u kojoj i Ivan i ja pevamo čuvenu pesmu “Kad zamirišu jorgovani”, je snimljena “iz prve”. Plan producenta je bio da posle u studiju snimimo naknadno, ali cela ekipa je nekako bila zanesena tom scenom, tako da nije bilo potrebe za naknadnim nahovanjem. Muzika, baš kao i gluma, je umetnost koja inspiriše, budi one najlepše emocije, i uvek je bila deo mene.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter