Izvor: BSC HAPPY
16.09.2023 u 09:17
0

SVE MOŽE KAD SE HOĆE: Ovo o autorki serijala o Hariju Poteru niste znali! (VIDEO)

Džoana „Džo“ Mari devojačko Rouling, poznatija pod spisateljskim imenom Dž. K. Rouling je engleska književnica najpoznatija kao autorka serije knjiga o Hariju Poteru.

Ono što mnogi koji vole njene romane ne znaju jeste njena teška životna priča i trnovit put do uspeha.

Ovu lekciju života svi treba da nauče! (VIDEO)

Sa 17 godina je izbačena iz škole, sa 25 joj je umrla majka, sa 26 je imala spontani pobačaj, sa 27 se udala. U braku je bila zlostavljana od svog muža, ali ipak su dobili ćerkicu.

Sa 28 se razvodi od njega i dobija dijagnozu teške depresije.

Sa 29 kao samohrana majka živi od socijalne pomoći u svojoj državi, sa 30 je čak pokušala da se ubije. Posle dna koje je dotakla stavlja sve u drugi plan i fokusira se na ono što zna da radi najbolje. Pogledajte:

@marko_thetahealing #fy #foryou #zatebe #tvojastranica #samozatebe #tiktokbalkan #srbija #hrvatska #foryoupage #fypviral #fypシ #fyp #balkan #markothetahealing #harrypotter ♬ A sweet piano instrumental song – Yukari Okano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter