Izvor: Kurir
25.02.2024 u 17:54
0

„SVE SAM ZAPOČELA SA NJIM“: Breskvica progovorila o Vojažu, pa otkrila kako se oseća kada joj ga spomenu!

Velika ispovest popularne pevačice

Anđela Ignjatović Breskvica je popularna među mlađom publikom, ali sa svoje dvadeset dve godine čvrsto stoji na nogama i vrlo svesno kaže u da ukoliko bi zamislila sebe za dvadeset godina da bi to izgledalo ovako:

-Pa nadam se da ću moći da imam neke onako velike koncerte, to mi je san. Da ću imati puno životinja kao i sad. I eto da ću imati neku finu kuću u šumi, da ću živeti sa svojim mužem i sa svojom dečicom.

Youtube/Printscreen/Generacija Zed

Na pitanje kako sada živi u odnosu na to kako sebe vidi sa osmehom kaže:

-Sada isto uživam sa puno životinja, sa svojim momkom, u kućici u šumi i pevam, ali nemam velike koncerte, polako.

Poznato je da je ranije bila u emotivnoj vezi sa vršnjakom kog isto vole mlađe generacije Vojažom, a na pitanje da li se ljuti zbog toga što je i dalje povezuju sa njim kaže:

-Pa ne, zašto bi mi ljutilo, smatram da je to normalno. Počela sam sa njim, ušla sam u sve ove muzičke vode sa njim. Pretpostavljam da su ljudi navikli na to i onda me povezuju i dalje.

PLAŠI SE DA NE ZATRUDNI: Naša pevačica u strahu zbog jezivog iskustva koje je imala s prvom bebom

-Moj momak je šest godina stariji od mene – kaže Anđela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter