Izvor: KURIR.RS
08.05.2023 u 22:30
0

SVI SMATRAJU DA JE U PITANJU LOŠ ZNAK! KO JE BIO JEZIV LIK KOJI SE UKAZAO NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA?

Na krunisanju kralja Čarlsa III koje se održalo u subotu, na kratko se ukazala tajanstvena figura na ulazu u Vestminstersku opatiju, koja je privukla pažnju gledaocima, a video snimak je ubrzo postao viralan.

 

Podsetimo, tokom ceremonije krunisanja kralja Čarlsa, deo publike je primetio jezivog lika na ulazu u londonsku crkvu, koji izgledom podseća na mitskog kosača, simbola smrti. Fantomski lik polako se kretao, a bio je u tamnoj odeći odeven i u ruci je držao predmet sličan kosi.

Teorija o tome ko je jezivi lik nije nedostajalo, od šaljivih komentara pa sve do nagađanja po koga je to došla Smrt, a mnogi su komentarisali kako je reč o lošem znaku.

Na razočarenje svih, misterija je rešena i, ne, Smrt, pa ni pokojna kraljica, princeza Dajana ni prerušena Megan Markl nisu prošetale ulazom u Vestminstersku opatiju.

Objašnjenje je, kako to uvek i biva, puno jednostavnije.

Naime, iz Vestminsterske opatije su objasnili kako je tajanstveni lik zapravo član zajednice opatije koji pomaže u verskim službama, ali nije član sveštenstva. Dakle, čovek je samo radio svoj posao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter