Izvor: BSC happy portal
17.06.2023 u 21:12
0

SPEKTAKL U NAJAVI, SVE GORI: Tea Tairović u nikad vrelijem izdanju stigla pred BEOGRADSKU publiku (FOTO)

Na koncertu će se kao specijalna gošća pojaviti i Sanja Vučić sa kojom Tea sarađuje.

Tea Tairović će večeras svojoj publici prirediti spektakl na Tašmajdanu i odžržati koncert za koji se tražila karta više.

BSC Happy portal

,,GODINAMA SAM SAMA”: Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio

BSC Happy portal

Tea nije krila koliko se spremala za ovaj nastup i koliko je truda uložila da sve izgleda besprekorno i onako kako je planirala.

Pred brojnim medijskim ekipama se pojavila u nikad boljem izdanju, a emocije pred kamerama nije krila.

  • Žargonski rečeno – poginuli smo za ovaj album i mislim da se to vidi i čuje. Jedan rolekoster emocija prošla dok album nije izašao. Tek sada mi dolazi do svesti šta smo uradili. Ponosna sam na svoj tim, a na kraju krajeva i na sebe i najzahvalnija sam svojoj publici- rekla je Tea za makedonski „Backstage“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter