Izvor: novashow
04.04.2024 u 17:17
0

TONI SE VRATIO U DVORAC: Postavlja se pitanje šta radi Dragana

Dragana Mirković i Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godine braka, a posle vesti o razvodu pevačica je saopštila da je biznismen napustio dvorac u kojem je živela njihova porodica.

Nakon što je pevačica Dragana Mirković u svom saopštenju obavestila javnost da su ona i njen suprug Toni Bijelić rešili da se razvedu, kao i da već tri godine ne dele krov nad glavom, biznismen je privukao svu pažnju javnosti najnovijom objavom na Instagramu.

Naime, Toni je na storiju pokazao da se vratio na luksuzno imanje i to svojim skupim „majbahom“.

U kratkom snimku na pomenutoj mreži pokazao je kako ulazi u dvorište dvorca.

Njegov snimak privukao je ogromnu pažnju javnosti, a mnogi su se zapitali šta se dešava sa nekada skladnim estradnim parom i da li je Dragana Mirković u to vreme bila u dvorcu u Beču.

Podsetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić 2010. godine kupili su dvorac Ebenfurt, a iako je bio u prilično lošem stanju, brzo je renoviran i luksuzno opremljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter