Izvor: Blic
06.04.2024 u 10:02
0

„U BEOGRADU SAM BIO NAJPONOSNIJI“ Prijin otac Nedeljko otvorio dušu: „Od nje nisam očekivao ovoliki uspeh“

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je u Novom Sadu u dvorani "Spensa" održala svoj prvi koncert od zakazana tri, a karte su se rasprodale neverovatnom brzinom.

Aleksandri su prvo veče velika podrška bili članovi porodice, a njen otac Nedeljko je sada, na ivici suza, otkrio koliko je ponosan na naslednicu.

– Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od nje, ali eto desilo se – rekao je Nedeljko.

Nedeljko je otkrio koja Aleksandrina pesma mu je omiljena, a onda je priznao koji je po njegovom mišljenju najemotivniji momenat koji se dogodio na ovoj turneji.

– Sve njene pesme su mi omiljene, možda mogu da izdvojim pesmu „Sve po starom“. U Beogradu sam bio najponosniji na nju, zato što je najviše ljudi bilo eto – rekao je Nedeljko za „Grand“.

Nedeljko se dotakao i unuka Aleksandra, pa je priznao ko više sluša deda ili unuk.

– Naravno da me unuk sluša, ali i ja njega, moram – zaključio je Nedeljko.

Raspametila stajlinzima

Inače, Aleksandra je za prvo veče svog koncerta u Novom Sadu odlučila da obuče ekstravagantnu haljinu u lila nijansi, koja je imala proreze sa svih strana, a onda je odlučila da se presvuče u moćno teksas odelo za koje je iskeširala 15.000 evra. Međutim posebnu pažnju privukla je poslednja, crvena kombinacija koja je potpuno raspametila sve prisutne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter