Izvor: blic.rs
24.11.2023 u 10:19
0

UJELA MAJKU, KRIJE SE OD MUŽA: Pevačica Dunja Ilić ponovo šokira: „Napala me nožem“

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost svojim objavama, a sada je iznela tvrdnje da ju je majka navodno napala nožem, zbog čega ju je ona u odbrani ugrizla za ruku.

printscreen instagram ajla_begovic_91

– Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji – navodi u svojoj objavi pevačica Dunja Ilić, koja je inače promenila ime i sada se zove Ajla Begović.

Inače, kontroverzna pevačica Dunja Ilić jedno vreme je punila klubove, a onda je naprasno nestala iz javnosti. Dunja Ilić je odrasla u bogatoj porodici. Kako je ispričala, imala je poslugu, ličnog vozača, ali joj to nije bilo dovoljno za sreću, jer joj je nedostajala roditeljska ljubav.

Priznala je i da se u jednom trenutku odala porocima, ali i je pokušala sebi da oduzme život.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno – priznala je Ilićeva u emisiji „Inspiracija danju – inspiracija noću“.

– Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica – ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

U jednom trenutku je njen otac bankrotirao, da bi kasnije zbog toga izvršio samoubistvo. Dunji je tata ostavio oproštajno pismo, ali ona te detalje nikada nije iznosila u javnost. Pogođena čitavom situacijom, pevačica odlazi u inostranstvo, i stavlja tačku na svoju karijeru.

Dunja se dugo borila sa porocima i depresijom, o čemu je javno govorila, a u septembru 2019. godine je digla ruku na sebe, kada je popila veliku količinu lekova i alkohola.

Bio je buran i njen ljubavni život, što je često delila sa pratiocima na Instagramu. Prvi put se verila pre nekoliko godina za jednog Rusa, da bi posle nekoliko sati u lajvu, ispričala da ju je ostavio i otišao kod bivše.

– Pozvala sam druga i on će mi pomoći. Neću da dižem ruku na sebe ili da se odajem piću. Svi znaju da sam se od toga lečila. Potrebno mi je samo da plačem. Ako se i vama desilo nešto slično, isplačite se i biće vam lakše. Jednog dana ću imati decu i biću srećna. Sigurna sam u to – rekla je Dunja u tom uključenju na Instagramu.

U septembru ove godine, pevačica je ponovo objavila lepe vesti, da je verena po drugi put, kao i da sa sadašnjim partnerom radi na bebi.

– Krenuli smo da radimo na maloj Aziji, nemam muško ime, pa mogu samo ovo da kažem. Ko hoće, nek čestita – napisala je Dunja, koja je tada na društvenoj mreži Instagram promenila prezime u Kukolj. Nedugo zatim, Dunja je i ovu veridbu raskinula, a sada je u vezi sa dosta starijim gospodinom, kojeg naziva suprugom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter