Izvor: Glossy.rs
13.11.2023 u 11:53
0

UNIFORMISANA PRINCEZA U TENKU: Kejt Midlton iznenadila pojavom (VIDEO)

Princeza Kejt Midlton imala je "premijeru" kao glavna pukovnica Kraljičinog prvog dragunskog puka Kraljevskog oklopnog korpusa britanske garde. Vozila je tenk, pa upoznala članove garde, koji su joj objasnili kako se koriste dronovi pri istraživanju terena.

Ovog leta kralj Čarls je Kejt Midlton dodelio titulu pukovnice Kraljičinog dragunskog puka, a ona je sada posetila Dereham, gde je baza pripadnika ove garde. Za tu priliku je potpuno prilagodila svoj autfit okolnostima i mestu na kom se nalazi.

kejt-midlton-garda

Kejt, koja je pre nekoliko dana pokazala sjajnu kombinaciju sa džinsom, uskoro je obukla vojnu uniformu. Nosila je šlem, maskirni prsluk, a potom se i vozila u tenku. Kejt je, inače, vojni autfit nosila samo gore, dok je donji deo odeće bio rezervisan za njeno uobičajeno izdanje. Imala je uglađene crne pantalone i čizme na pertle, a mnogi su zaključili da Midltonova izgleda veoma šarmantno u uniformi.

Inače, specijalnost Kraljičine prve dragunske garde je vožnja, pošto su oni jedinica zadužena za izvidnicu. Ova formacija je imala zadatke u celom svetu, a poslednja misija im je bila mirovna operacija u Maliju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter