Izvor: KURIR.RS
21.04.2023 u 11:28
0

URAGANKE SE SPREMAJU DA POČISTE ESTRADU: Ljubav je lepa, ali novac je bitniji!

Članica benda Hurricane, Jovan Radić u vezi je sa kolegom Davidom Radosavljevićem. Međutim, karijeru je trenutno stavila na prvo mesto.

 

– Meni je prva stvar posao, njih dve, nas tri, naša budućnost i naše karijere. Trenutno posao ima prioritet, a ne ljubav – rekla je Jovana.

A evo šta David kaže po pitanju toga da li je njegova devojka ljubomorna jer provodi puno vremena sa koleginicom Bojanom Radovanović sa kojom je snimio duet:

– Nema potrebe niko da ljubomoriše, Bojana je moja najbolja drugarica, a ovo je posao. Moramo da idemo za našim ciljevima i da ispunjavamo naše želje.

I dok se David zbog posla ne odvaja od Bojane, Jovana se ne odvaja od Sare i Mione:

Jovana se ne odvaja od svojih koleginica, Sare i Mione:

– Ne možemo jedna bez druge, to je postala svakodnevica i navika, ali navika u onom pozitivnom smislu. Evo ja sam stigla prva i ja ne mogu bez njih dve. Meni je čudno što sam se spremala sama, šminkala sama i govorila sam im požurite ne mogu da izdržim bez vas – rekla je Jovana.

Pored toga što zajedno gledaju stvari, sjajno se nadopunjuju kako na sceni tako i u životu Uraganke idu zajedno i na ručak, a ceh kako tvrde plaćaju zajedno. Na pitanje da li dobijaju jednak honorar odgovorile su:

– Naravno!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter