Izvor: BSC HAPPY
24.06.2023 u 22:13
0

UŽIVO SA TAŠMAJDANA: BAJA MALI KNINDŽA napravio SPEKTAKL

Kultni stadion Tasmajdana večeras je pun! Razlog za to je koncert Baje Malog Knindže, koji je još jednom dokazao zašto je baš on jedna od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora.

Pored odlaganja ovog koncerta, najavljene kiše, ali i protesta – ništa nije poremetilo ovog pevača da održi obećanje svojoj publici.

 

SPEKTAKL NA UŠĆU: Voyage, Nucci, Zera, Gazda Paja: Počinje Belgrade Music Week
BSC HAPPY


Brojni ljudi su se uputili ka ovom stadionu tokom popodneva, a neki od njih su prošli dalek put, kako bi prisustvovali ovom spektaklu. Baja je koncert otvorio pesmom “Pevaj Srbijo”, kao što je vec najavio.

– Srce mi je reklo da tako treba otpočeti druženje na koncertu, a ja uvek slušam svoje srce- rekao je Baja pre izlaska na scenu.
BSC HAPPY

Baja dobio pojačanje na bini! Na oduševljenje publike, na binu je izašao trubački orkestar Dejana Jevđića sa Zlatibora.

Na koncertu je atmosfera dovedena do usijanja, te se vide i brojne zastave Srbije kako se vijore u publici, a Bajine hitove publika peva u glas!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter