Izvor: Hello
24.02.2024 u 11:16
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ PRELOMIO: Doneo najvažniju ŽIVOTNU ODLUKU

Odluka Veljka Ražnatovića jasna, što dalje od Beograda

Odluka Veljka Ražnatovića jasna, što dalje od Beograda

Iako je rođen i odrastao u Beogradu, Veljko Ražnatović lako se prilagodio životu u mirnom Titelu. Sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom preselio se u porodičnu kuću u vojvođanskoj varošici i, po svemu sudeći, o povratku i ne razmišlja.

Mladi par uskoro će dobiti i treće dete. To je svakako uticalo na odluku da porodični život grade u pitomijoj sredini, daleko od velegradskog asfalta.

Da nemam očevu kuću, nikad se ne bih vratio u Beograd – priznao je Veljko za „Informerov“ podkast i otkrio malo poznat podatak vezan za njegovu porodicu.

– U celoj kući su stvari koje su ostale od mog oca. Mi to čuvamo kao uspomenu. Imamo neke garniture, a ja čak čuvam i njegove parfeme.

Mnogi kažu da se Veljko Ražnatović dosta promenio otkako se oženio, da je postao mirniji i zreliji. Čini se da se i on slaže sa tom konstatacijom. Ipak je sada porodičan čovek.

 
Na pitanje ko može da ga savetuje odgovorio je:
– Može moj duhovnik. Može jedan prijatelj mog tate koga i danas gledam kao očinsku figuru.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter