Izvor: kurir.rs
01.12.2023 u 14:54
1

VESNA ZMIJANAC DUGO ČUVALA TAJNU, SADA PRIZNALA: Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u nesreći, a njemu život bio UCENJEN

Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita „Ja imam nekog, a ti si sam“ ostali su prijatelji, pa je ona godinama čuvala tajnu zašto se Banjac povukao sa estrade.

STANIJA ZAGOLICALA MAŠTU FANOVIMA: Skupi pokloni, servirana večera za dvoje, a svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Estradom su se širile kojekakve izmišljotine tipa da je u saobraćajnoj nesreći unakažen, pa zato više ne peva, ali Vesna je ostala laf i štitila je njegovu bezbednost. Pevač se u javnost vratio tek nedavno i tada priznao da je bio prisiljen da se odrekne karijere jer su mu opasni ljudi pretili. Tačnije, ucenili su ga i dali mu ponudu koju on nije hteo da prihvati. Nisu ga ubedili ni novcem, ali odbijanje je značilo da je protiv njih. Slavko Banjac se tada povukao sa estrade kako bi sačuvao svoj život, ali i bezbedost svoje porodice, iako je muzika bila jedino čime je ikada želeo da se bavi.

Banjac ni danas ne želi da u detalje ispriča ko ga je ucenio i čime, ali priznao je da bi „Srbija gorela“ ako bi sve ispričao. Iako se nije oglasila ovim povodom, mnogi misle da je Vesna sve znala i štitila kolegu jer mu drugačije nije mogla pomoći. On priznaje da se njih dvoje često čuju i pričaju i da sada u planu imaju i novu saradnju pošto im je hit koji su snimili pre 26 godina postao evergrin.

Inače, Slavko je na estradi bio aktivan svega desetak godina i za to vreme snimio čak šest albuma. U tim danima bio je veoma popularan među devojkama, a pričalo se da je bio u velikoj ljubavi sa sestrom proslavljenog vaterpoliste sa kojom je dobio dete. Sin je završio fiziku, master i doktorske studije sa ocenom 10, sa ocem je sada u dobrim odnosima, ali i dalje nosi prezime majke, uglednog kardiologa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VESNA ZMIJANAC DUGO ČUVALA TAJNU, SADA PRIZNALA: Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u nesreći, a njemu život bio UCENJEN”

  1. Ti si Vesna GENIJE !

    I bolje pjevas nego oni koji puno vise zaradjuju.

    Samo se sjeti da to tako CESTO biva, da ONI NAJBOLJI su izdati od drugih, jer ONI NAJBOLJI su ostavljeni DA PREZIVALJAVAJU kao „The FITTEST“ ( pogresno primjenjena teorija „The SURVIVAL of The FITTEST“ a usklicnik je na rijec PREZIVLJAVANJE !

    Ja mislim da je jedina razlika da su oni drugi napunili vise sala ili ostali zdraviji ili zaradili vise para ili zive duzi zivot, SAMO ZATO STO IMAJU RODJAKE MEDJU KRALJEVSKIM PORODICAMA u Evropi ili medju PREDSJEDNICIMA u AMERICI poput Busha i Obame (Ana Brnabic ) , itd itd, !
    A ti izgledas da NEMAS TAKVE „BLAGOSLOVE“ koji su zapravo ZLOUPOTREBA VEZA i VEZICA.
    Nije ni Tesla imao veze i vezice… Ako su njemu uspjeli da ukradu sudbinu,,, onda… sta su ostali naspram njega ?
    Nije ni profesor David Rosenham imao veze i vezice…
    Nije ni profesor matematicar John Nash i ipak kao dobitnik Nagrade, a proglasili su ga LUDIM iako nije bio lud nego su ga agenti STVARNO SPIJUNIRALI DO UNISTENJA i dok ga nisu NATJERALI NA PILULE i PREOPTERETILI GA, umjesto da ga podrze i pomognu a da bi on mogao da jos bolje pomogne SVIJETU GLOBALNO !

    NPR :
    ( Brena DNK = Kraljica Sonja u Norveskoj a preko UK kraljevske kuce , a zapravo i zloupotreba slave TENISERA supruga, a ne slave licno Brenine slave )
    ( Ceca DNK = kraljevska porodica u Danskoj , princeza ISabel )
    ( Svedska Kraljevska Porodica = neki Crnogorci i Bosanci Top Face , itd itd )
    (itd , itd …

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter