Izvor: hello magazin
15.07.2021 u 14:54
0

ACA LUKAS SNIMA FILM: Uskoro njegov život na malim ekranima!

Detalji iz života Ace Lukasa ne prestaju da intrigiraju javnost. Posle nedavnog predstavljanja autobiografije „Ovo sam ja“ po motivima knjige najavljeno je i snimanje serije.

Projekat koji će imati 12 epizoda već je u pripremi, nosiće ime po pesmi „Kafana na Balkanu“, a glavna uloga poverena je nikom drugom do samom Aci. Deo ovog ostvarenja biće i glumac Mima Karadžić  koji će se naći u ulozi oca poznatog pevača.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Saša Mirković producent serije, ujedno i menadžer Ace Lukasa, otkrio je još nekoliko detalja o „Kafani na Balkanu“ čiji se početak snimanja očekuje u septembru:

‒ Još je rano da pričam, kasting će biti sredinom avgusta. Ne bih licitirao sa imenima jer se još nisam dogovorio sa Acom i Vanjom Bulićem, koji piše scenario.

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter