Izvor: HappyBSC
08.06.2022 u 15:11
0

ADRIJANA LIMA SE UMIVA SAMO FLAŠIRANOM VODOM: Njena tajna lepote će vas šokirati, a ovo je trik! (FOTO)

Bivša srpska snajka i svetski top-model Adrijana Lima decenijama pleni svojim besprekornim izgledom, a dame širom svega žude da saznaju koje trikove koristi kako bi uvek bila puna energije, maladolika, sveža i u punom sjaju. Iako je tokom drugog stanja dobila dvadesetak kilograma, ostala je sinonim lepote i negovane dame, a mnogi smatraju da sada izgleda još sofisticiranije. Tokom jednog intervjua otkrila je šta je tokom karijere naučila, a tiče se nege kože i hidratacije. 

– Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju rekla je lepa – mama – prenosi strani mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je to što je ponovo u blagoslovenom stanju samo ojačalo njen holistički pristup brige o sebi, to ju je istovremeno navelo da potpuno drugačije posmatra estetiku. 

I NAKON PREVARE OPET ZAJEDNO: Svi pričaju o Šakiri i Pikeu, a ova zavodnica im je razorila brak (FOTO)

– Budući da sam trudna, moram više da pazim na stvari koje koristim na svom telu. Sve mora da bude čistije. Koristila sam sve što je organsko što je više moguće – istakla je Adrijana bez rezerve.

Zamenila je svoj stari način nege kože za prirodne opcije, promenila je proizvode kojima se tušira, pa je čak počela da pere lice isključivo flaširanom vodom ili vodom sa pH balansom.

– Trik koji sam naučila je da kada perete lice, ne koristite vodu iz lavaboa. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu – a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije. Postoji i mašina koju možete da nabavite koja filtrira pH vrednosti – govori Lima američkim medijima.

Osim flaširane vode za umivanje, Adrijana se striktno pridržava svojih dnevnih rutina koje se tiču ishrane, vežbanja i ostalih neophodnih pojedinosti kako bi uvek izgledala besprekorno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter