Izvor: Gloria
14.02.2022 u 16:17
0

„AKO VEĆ NISU SREĆNI…“: Otkriveno kako su naslednici Lazara i Danice Ristovski reagovali na njihov razvod!

Glumački par venčao se 1980. godine, a iz tog braka rodila su se dvojica uspešnih muškaraca

Glumački par Lazar i Danica Ristovski rastali su se posle 42 godine braka, što je izazvalo veliki odjek u javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njihovi sinovi Petar i Jovan zrelo i trezveno su reagovali na iznenadne vesti o razvodu, a glumac je otkrio da se sinovi slažu sa njihovom odlukom.

– Njih dvojica su odrasli ljudi koji sada imaju svoje porodice. Oni takođe misle da je zdravije i poštenije da ljudi, ako već nisu srećni u braku, pokušaju da budu srećni van braka – objasnio je Lazar Ristovski.

Podsetimo, glumački par venčao se 1980. godine, a iz tog braka rodila su se dvojica uspešnih muškaraca. Petar je filmski producent i reditelj, a Jovan je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter