Izvor: ALO
14.02.2022 u 16:11
0

„LJUBAV JE VELIKODUŠNA!“: Ana Bekuta na Dan zaljubljenih nikad tužnija bez Mrke! (FOTO)

Ne može da se pomiri sa njegovim gubitkom

Pevačica Ana Bekuta prolazi kroz veoma težak period otkad je ostala bez svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Mrke. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ana se postepeno vratila svakodnevnim obavezama i pokušava da nastavi život bez njega, ali po svemu sudeći nije joj lako. 

Nedostajanje i tuga za izgubljenim partnerom je prevelika.Ona je sada podelila na svom Instagramu njihovu zajedničku fotografiju gde je Mrka u kolima, a ona stoji van i drži plišanog medu u ruci. 

 

Ova fotografija je zapravo pokazala kakav su bili par i koliko su divan odnos imali njih dvoje, pun ljubavi i razumevanja. 

– Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. ( Apostol Pavle – Prva poslanica Korinćanima. ) – napisala je Ana ispod fotke. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter