Izvor:
15.03.2019 u 21:56
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IMA NOVU PESMU! U spotu je prava BOMBA! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović je odavno miljenica publike.

Čak i dok nije imala pesmu, njen stil i stav su plenili kada se pojavljivala na javnim događajima a nakon što se izbacila svoj singl "Savršen par" ona je osvojila srca kako mlađih tako i starijh čitalaca.

Ona je više puta isticala da ne želi da gradi popularnost na činjenici da je ćerka jedne od najvećih zvezda na Balkanu ali je bilo neminovno da je mediji provlače kroz priče pre, kao ćerku Cece Ražnatović.

Sada, mlada Anastasija ima novu pesmu "Rane" koju već neko vreme najavljuje na svom instagram profilu a koja će svetlost dana ugledati 23. marta.

Da li će i ona doživeti popularnost kao i prethodna ili će biti još veći hit, ostaje da vidimo a do tad, jedan deo pesme i zanosnu Anastasiju u spotu, možete videti OVDE!

Happytv.rs
Foto: Instagram/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter