Izvor: Telegraf
13.07.2021 u 08:08
0

ANĐELINA I THE WEEKEND PONOVO VIĐENI ZAJEDNO! Glumica i 25 godina mlađi pevač na privatnom koncertu!

Ranije ove godine Džoli je viđena kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga Jonija Li Milera (48) i sumnjalo se da su obnovili vezu

VAŽNO:

NOVA FABRIKA VAKCINA U SRBIJI: Potpisan Memorandum o saradnji sa Kinom

PREDSEDNIK NASTAVLJA POSETE: Vučić sutra u Kladovu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODRŽALA VAŽAN SASTANAK: Srbija i SAD partneri u energetskoj tranziciji

ISPOVEST U „ĆIRILICI“ KOJU SRBIJA NIJE ČULA DO SADA: Muslimani su ubijali žene i decu, sve! Ja sam jedini preživeo tako što sam odglumeo da sam mrtav!

Glumica Anđelina Džoli (46) još uvek zbog bivšeg supruga Breda Pita (57) redovno ide na sudove, a njihov razvod traje još od 2016. godine. Ipak, neki smatraju kako je Anđelina konačno pronašla novu ljubav.

Ranije ove godine Džoli je viđena kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga Jonija Li Milera (48) i sumnjalo se da su obnovili vezu. Nove glasine o Anđelininom ljubavnom životu krenule su da kruže krajem krajem juna, kad su ona i pevač The Weeknd (31), pravog imena Abel Makonen Tesfaje zajedno bili na večeri u luksuznom hotelu.

Navodno je večera bila poslovnog tipa i raspravljali su kako da pevač otpočne svoju filmsku karijeru u Holivudu.

– Oni su samo prijatelji, ali ko zna, mogli bi biti i nešto više u budućnosti. On ne skriva da mu se Anđelina sviđa već dugo vremena – rekao je upućeni izvor za The Sun.

Sada je par ponovno viđen na privatnom koncertu u Los Anđelesu, navodi Instagram profil Deuxmoi.

Odvojene fotografije Anđeline i The Weeknda osvanule su i na neslužbenom Twitter profilu, koji obaveštava o najnovijim vestima vezanim za pevača.

Da li je slučajnost to što su se pojavili na istom privatnom događaju ili je nova romansa na pomolu, ostaje da vidimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter