Izvor:
13.04.2017 u 18:57
0

BEBI DOL PROMENILA IME: Nikada nećete pogoditi kako se sada zove!

Pevačica Dragana Šarić alijas Bebi Dol do skoro se odazivala na ovo ime i prezime, ali je odjednom odlučila da ga promeni.

Ona želi da započni novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove. Ovo ime Bebi Dol je Dana Todorović.

– Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objanim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako – rekla je Bebi.

Ona se prisetila i trenutaka iz prošlosti, pa je otkrila da ju je pre nekoliko godina uhodio jedan čovek.

– Verujem da su mnoge moje kolege doživele slično, dešavalo mi se da su me nekoliko njih pratili i bili opsednuti sa mnom, ali to tada nije bilo ništa strašno. Međutim pre nekoliko godina shvatila sam da me jedan manijak prati svakodnevno, gde god da odem on se pojavi i meni je to počelo sve više i više da plaši. Kada sam prijavila policiji, oni su ga uhvatli i kad su ga pretresali videli su da je kod sebe imao nož. Tada me je obuzeo neverovatan strah. Nisam verovala da će me to snaći u životu, on je mogao da me ubije bez bilo kakavog pogovora – rekla je pevačica u jednoj emisiji.

– Nisam od onih koji po svaku cenu trče kako bi uveče pevali u klubovima ili lokalima. Trenutno predajem pevanje, imam tri učenika koje usavršavam i radim onaj finiš kako da svoje izvođenje dovedu do perfekcije. To mi je velika preokupacija – kaže pevačica.

Nije tajna da je pevačica bila u vezi sa Masimom Savićem, ali je sada otkrila da kada ga je ugledala prvi put da je mislila da je gej.

– Vraćam se sa neke turneje i ugledam Masima u avionu, mi se upoznamo i ja mu odmah na prvu loptu kažem: "Čoveče, ti si gej". On se odmah naljutio na mene zbog toga i dugo nije hteo da priča. Posle nekoliko meseci sreli smo se na nekoj žuri i tu je započela naša ljubav – ispričala je pevačica koja se sada zove Dana Todorović.

Izvor: blic.rs
Foto: Twitter/Pudlica_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter