Izvor:
15.07.2017 u 00:02
0

BIJONSE KONAČNO POKAZALA BLIZANCE! Ovo su Rumi i Sir Karter!

Nakon medijske izolacije, u kojoj je krila sve detalje trudnoće, Bijonse je konačno svetu pokazala blizance.

Tridesetpetogodišnja pevačica Bijonse je pre mesec dana po drugi put postala majka, a medije je vešto izbegavala.

Takođe, njen profil na Instagramu je mesecima bio prazan, čime nam je jasno pokazala da joj prija mir koji je pronašla u svojoj velikoj porodici.

Ipak, nakon mesec dana od porođaja, pevačica je rešila da pokaže svoje blizance, te je na popularnoj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj se vidi kako drži Rumi i Sira u naručju.

Američka zvezda se fotografisala u plavim gaćicama, zaogrnuta ružičastom lepršavom tkaninom, dok je na glavi imala dugački plavi veo. Iza nje je veliki cvetni luk, a u pozadini se vidi more.

Ispod ove divne fotografije, Bijonse je kratko napisala:: "Sir Karter i Rumi danas imaju mesec dana". Za manje od sata njena objava je dostigla više od 1,9 miliona lajkova.

izvor/informer

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter