Izvor: KURIR
28.09.2022 u 09:12
0

„BOLJE PRIPAZI!“: Princ Džordž PRIPRETIO drugaru iz razreda: Kejt i Vilijam uče decu da nisu PRIVILEGOVANA, ali on ima stav

O deci Kejt Midlton i princa Vilijama mnogo se pričalo tokom ove godine. Savršeno su se nosili na sahrani svoje prabake i herojski su ispoštovali sve protokole.

Ipak, kada je Elizabeta početkom juna proslavljala svoj platinasti jubilej, prinčevi Džordž i Luis dobili su nadimak nevaljali jer su pokazali da su pre svega deca, te su pravili različite grimase i nestašluke.

No, to su sve dečije bubice, a Kejt i Vilijam maksimalno se trude da nauče decu da to što su rođeni u kraljevskoj porodici ne znači da su privilegovani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

– Oni odgajaju svoju decu, a naročito Džordža sa svešću o tome ko je on i kakvu će ulogu naslediti, ali ne žele da ih opterećuju osećajem dužnosti. Džordža shvata da će jednog dana biti kralja i kao dečak posvađao se sa drugarima u školi, nadmašivši ih ubojitom rečenicom – napisala je Kejti Nikol, autorka koja 25 godina prati dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici.

Mnoge druge detalje napisala je u knjizi „The new royals“, a između ostalih našla se i priča o tome kako princ Džordž i te kako zna da se zauzme za sebe. Naime, kada ga je drug iz razreda naljutio, mali princ mu je jednostavno rekao:

– Moj otac će biti kralj, pa bolje pripazi.

Ovo je dokaz da, iako je princ Džordž mali, ima svega 9 godina, i ume da bude pravo obično dete, je svestan koliku odgovornost nosi njegova pozicija i da će razumeti svoju ulogu koja ga čeka u budućnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter