Izvor: ALO
22.02.2022 u 13:19
0

BOMBA! Edita Aradinović zapalila društvene mreže ovom fotografijom (FOTO)

Poznata pevačica zapalila mreže izazovnom kombinacijom

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poznata pevačica, Edita Aradinović golišavim fotografijama izazavala je lavinu komentara, kada se skinula u minijaturni bikini i pokazala izvajano telo.

Edita je, naime, napravila selfi u izazovnoj pozi i pokazala preplanulo telo u crvenom kupaćem kostimu.

– Lepa a sama, kažu ne ide pod ruku – napisala je Edita na svom Instagramu dok je pozirala u zanosnom izdanju, sa osmehom na licu.

– „Fali ti plava kosa da zezneš Pamelu Anderson“, „Plaćao bih ti alimentaciju i kredit u isto vreme“, „Bomba“, „Nije mi dobro dok te gledam“, „Spremna za onlyfans“, „ti ne izgledaš ovako uživo“… – su samo neki od komentara.

Inače, pevačica je nedavno završila je na sajtu za odrasle zbog intimnog snimka koji kruži na društvenim mrežama. Snimak je postao popularan na društvenoj mreži TikTok, a završio je i na domaćim sajtovima za odrasle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter