Izvor: Alo.rs
08.08.2020 u 16:09
0

Ceca NEUTEŠNA na SAHRANI Isidore Bjelice!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović došla je danas na kremaciju spisateljice Isidore Bejlica na Novom groblju u Beogradu.

Ceca je sve vreme bila neutešna zbog smrti njene prijateljice, kojoj je pomogala tokom života.

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS! Rodila dete pa ga BACILA: Na bebinom telu UJEDI i BUBE!

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

DEFINITIVNO KRAJ?! Nataša OSTAVLJA Strahinju

URNEBESNO! Pogledajte kako učesnici Parova SPAVAJU, ko ne skida šminku, ko spava u ljubavi, a ko u NEMIRU (FOTO)

– Mojoj ćerki Isidori je Ceca Ražnatović pomogla mnogo i to u nekoliko prilika. Ona je bila vrlo zahvalna Ceci i ja sam video da, kada je Isidora umrla da je Ceca napisala jedan divan tekst na internetu. Od ostalih koji su joj pomagali, mogu da kažem da je u raznim krajevima sveta imala svoje prijatelje. Evo recimo u Madridu, predsednik jedne federacije nam je pomogao oko štampanja knjiga u Londonu – ispričao je Dimitrije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter