Izvor: HappyBSC/Kurir
16.06.2022 u 11:01
0

DECA NEMAJU ŠTA DA JEDU, A ON FINANSIRA LJUBAVNICU: Holivudska glumica očajna zbog muža, zahteva zabranu prilaska! (FOTO)

Istaknuta dramska umetnica Alis Evans (53) pokrenula je još jedan žestoki napad u nizu na svog supruga Džoana Grifida (48), sa kojim je usred brakorazvodne parnice. Evansova je obelodanila kako njen muž, takođe poznati glumac, zahteva da ona bude zatvorena tokom sudskog postupka u kom ju je optužio za nasilje u porodici.

Podsetimo, par je bio u braku 14 godina pre nego što su prošle godine stavili tačku na svoj odnos, i to zbog Grifidove preljube sa koleginicom Bjankom Volas. Ona već mesecima vrlo jasno i javno, te bez ustručavanja govori o svim detaljima razlaza, iznosi prljav veš i priča o uticaju koji je razvod imao na njihove ćerke Elu (13) i Elsi (8).

SUROVA SUDBINA ČUVENE ĐIJE KARANGI: Imala je milione, svetsku slavu, a onda je preminula! (FOTO)

Alis je negirala tvrdnje o zlostavljanju, akcentujući da Džoan juri slavu u stilu Džonija Depa. Dodala je i da ne dobija, niti veruje da će dobiti, bilo kakav novac, kao i da se bori „da prehrani i obuče njihove ćerke“.

Prošle nedelje Joan je tražio da se produži zabrana priliska, a u pokušaju da proces privede kraju on je angažovao moćnog brakorazvadnog advoka En Kili, koja je zastupala i Breda Pita u procesu protiv Anđeline Džoli. Navodno je Kili zahtevala da se zabrana priliska i kontakta produži na još godinu dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Moj advokati mi je rekao da ću dobiti trajnu zabranu priliska što je odvratno kada pomislite na sve žene i muškarce koji su zaista bili zlostavljani. Samo ću pustiti to tako, jer šta drugo mogu da uradim. Sudske opcije mi nisu ostavile NIŠTA. Nema izdržavanja supružnika i nema nadoknade za činjenicu da je potrošio čitavu našu ušteđevinu na honorare ta advokate – napisala je glumica na Tviteru.

– Neću dobiti ni peni od njega. Ništa. Sve je potrošio na svoju očajničku potragu za slavom u stilu Džonija Depa. Ponestaje mi novca da nahranim i bučem decu. To je ludilo – dodala je.

Ona je na Tviteru podelila i imejl koji datira iz avgusta 2020. a u kome joj on piše koliko je voli. „Evo zašto mogu da kažem da mi nismo bili u nasilnom braku. Zapravo, sve vreme dok je bio sa Bjankom slao mi je ovakve divne poruke“, prokomentarisala je.

– Mislila sam da je on taj koji će primiti metak umesto mene. Ispostavilo se da je on taj koji je držao pištolj – zaključila je.

Alisini komentari dolaze nakon što su njeno prijatelji rekli medijima da glumica i strahuje da će izgubiti kuću u Los Anđelesu u kojoj živi sa dve ćerke. I jedno i drugo moraju da pokriju ogromne pravne troškove, a kako par više nema ušteđevinu, moguće je da će kuća morati da se proda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter