Izvor: HappyBSC/Kurir
16.06.2022 u 07:53
0

NAKON HOLIVUDSKOG USPEHA ĐURIČKO SE VRAĆA U SRBIJU: Glumac skuplja novac, evo šta će raditi u prestonici!

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko postao je planetarna zvezda zbog nove uloge Netfliksovoj seriji „Čudnije stvari“ , ali uskoro će novi projekat raditi i u Srbiji. Glumac želi da se oproba i kao reditelj na filmu i da publiku obraduje crnom komedijom „Crna hronika“. Na scenariju ovog projekta radio je s Grgurom Strujićem, a trenutno se traži novac kako bi moglo da počne snimanje.

EMIR KUSTURICA NIKAD ISKRENIJI: „U književnost sam upao kao i svi koji srljaju u film…“

– Zatečen u bezizlaznoj situaciji tokom večernje posete prijatelju, Sandoza prisustvuje Bajerovom slučajnom ranjavanju supruge, nakon čega kreće silovit razvoj događaja od momentalnog dolaska policije preko upada paparaca TV emisije „Crna hronika“ pa sve do suđenja i izvršenja presude. Sve u toku jedne noći u jednom stanu. Ova crna komedija pokušava da nam predstavi današnji svet u kome se život čoveka dovodi do apsurda u atmosferi rijaliti programa i navijačke publike – ovako Đuričko objašnjava svoju priču.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Umetnik je nedavno odbijen s ovim projektom na konkursu Filmskog centra Srbije za snimanje debitantskog igranog filma, ali je ga je komisija pohvalila i naglasila da ima veliki komercijalni potencijal.

Đuričko nije bez iskustva kao reditelj i rado je na seriji „Žigosani u reketu“, gde je potpisao nekoliko epizoda.

– Nekako sam se sam ponudio da se oprobam kao reditelj. Tomica Paliković (koproducent serije, op. aut.) i Dragan Bjelogrlić moji su prijatelji i dugogodišnji saradnici, a kad sam čuo da pripremaju nešto novo, u šali sam izjavio: „Dajte meni da režiram nekoliko epizoda!“ I, eto, od šale je postala zbilja. Nije bilo dileme da li treba da prihvatim njihovu ponudu jer sam oduvek imao sklonosti prema tome – rekao je Đuričko. 

On u Americi nije postao samo miljenik publike i svojih kolega već i čuvenog pisca Stivena Kinga.

– Obožavam onog ljigavog Rusa Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri, samo ruski – napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu, spomenuvši seriju s Bilom Hederom u HBO produkciji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter