Izvor: ALO.rs
20.08.2021 u 12:35
0

DEVOJKE ZABRINUTE ZA ZGODNOG PEVAČA! Čuveni Italijan Damiano David U GIPSU! (FOTO)

Grupa „Maneskin“ za kratko vreme zaludela je Evropu, a šarmantni Italijani lagano su odneli pobedu na najpopularnijem ovogodišnjem muzičkom takmičenju. Ipak, kontroverzni pevač grupe, Damiano David privlači najviše pažnje.

Damiano, za kojim devojke lude, nije tipičan mačo već preferira ženske odevne komade garderobe.

VAŽNO:

RAZOTKRIVANJE JEZIVIH ZLOČINA NA KOSOVU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kasapili su civile i VADILI ORGANE kojima su trgovali – SRBIJA NEĆE ĆUTATI O ZLOČINIMA!

Državljanin Srbije EVAKUISAN iz Avganistana: Tamo je STRAVA I UŽAS!

STEFANOVIĆ: Naša avijacija je danas sposobna da zaštiti naše nebo i CELU SRBIJU (FOTO)

SITUACIJA U SRBIJI NIJE STABILNA! DOKTORKA JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Kako da prepoznate nove simptome DELTA SOJA

Ali, kada su povrede u pitanju, podnosi ih muški, pa je danas objavio fotografije svoje slomljene ruke:

– Sve za muziku- napisao je David.

A ono što nije bilo poznato je da je Damianu ruku slomio fan i to na nastupu. Kako se tačno dogodilo i dalje nije poznato, ali je pevaču ruka stavljena u gips i zavoje u rekordnom roku nakon koncerta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter