Izvor: ALO.RS
24.11.2021 u 15:10
0

„DOBIĆETE SEPSU GRATIS“: Barbara Bobak brutalno isprozivala Darkovog brata! (FOTO)

Barbara Bobak poznata je kao veliki šaljivdžija, ali njene šale ponekad baš i nisu umesne.

Iako često zbija šale na račun svog dečka, Darka, sada je to uradila sa njegovim bratom. Međutim, sve bi bilo u redu da Dragana Lazića, Darkovog brata, Barbara nije optužila za neurednostNaime, pevačica je fotogafisala mikrofon Darkovog brata Dragana, koji je takođe u kadru i napisala:

– Ako uzmete da pevate na Draganov mikrofon dobijete sepsu gratis – napisala je Barbara i sve to objavila na svom profilu na Instagramu.

Da li će joj ovakvu vrstu šale zmeriti Darko i njegov brat, ostaje da saznamo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter