Izvor: ALO.RS
24.11.2021 u 15:14
0

KUPUJE OD KIM KARDAŠIJAN: Harisova mezimica kupila jaknu od skoro 1.000 dolara, sad se nameračila na ovo!

Ćeka Harisa Džinovića Đina Džinović (17) obožava da kupuje skupe i atraktivne stvari, pa se tako ovog puta odlučila za kolekciju donjeg veša koju je kreirala Kim Kardašijan.

Komplet za spavanje košta 7.500 dinara, dok ženske bokserice i brushalter koštaju 7.300 dinara. S obzirom na to da krenula da istražuje po sajtu, nema sumnje da će poručiti ove komade koji će joj savršeno pristajati.

Đina je nedavno na Instagramu pokazala svoju skupocenu zimsku jaknu popularnog brenda, a od cene se svima zavrtelo u glavi. Cena ove jakne je 890 dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter