Izvor: alo
10.05.2024 u 20:48
0

NOVAK LOŠE KRENUO, PA ZGROMIO SREĆNOG GUBITNIKA Đoković uspešno započeo pohod na sedmu titulu u Rimu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra protiv Francuza Korentena Mutea u drugom kolu mastersa u Rimu

Tamo gde je stao u prvom, nastavio je Novak u drugom setu. Rano je došao do brejka i poveo sa 2:0. Mute, koji je u glavni žreb ušao kao srećni gubitnik delovao je potpuno bezidejno.

Uspeo je prvi reket sveta da do kraja seta još dva puta oduzme servis rivalu i dođe do ubedljivog trijumfa.

Naredni Novakov rival biće Alehandro Tabilo

.ĐOKOVIĆ – MUTE 6:3, 6:1

Drugi set:

6:1 – Kraj! Novak Đoković je u trećem kolu Rima!

3:1 – Gem sa nulom za Đokovića koji krpunim koracima gazi ka trećem kolu.

2:1 – Prekida Mute Novakovu seriju od sedam uzastopnih gemova i smanjuje na 2:1.

2:0 – Potvrđuje Đoković brejk, ali uz dosta muke. Imao je Mute dve vezane brejk lopte, međutim, pronalazi Novak dobre servise i dolazi do važnog gema.

1:0 – Breeejk! Nastavlja Novak tamo gde je stao u prvom setu. Ponovo se igralo na razliku, ali najvažnije je da je Đoković došao do brejka.

 

ĐOKOVIĆ – MUTE 5:3

Prvi set:

6:3 – Dobija Novak prvi set. Loše je započeo meč Đoković, ali je iz gema u gem dizao nivo igre i došao do seta.

5:3 – Breeeejk! Novi brejk pravi Đoković i sada je na gem od seta.

4:3 – Prvi put od početka meča Novak je taj koji vodi. Napokon je Đoković podigao nivo igre, premda i dalje pravi dosta grešaka

2:3 – Konačno Đoković dobija gem na svoj servis i to prilično ubedljivo. Deluje da je „pustio ruku“, forhend je profunkcionisao.

1:3 – Potvrđuje ovoga puta Francuz brejk. Novak pravi veliki broj grešaka, ni ritern ga ne sluša.

1:2 – Novi brejk! Ponovo je Mute došao do tri vezane brejk lopte, ovoga puta je Đoković uspeo da spasi dve, ali je kod treće Korenten prevario svetskog broja jedan drop šotom i došao do novog brejka.

1:1 – Vraća Novak brejk! Bilo je 0:30, zatim naredna četiri poena dobija Francuz. Ipak, Srbin uspeva drop šotovima da dođe do brejka i tako se odmah vrati u igru. Dosta grešaka pravi Novak na startu, ali najvažnije je da je vraćen brejk.

 

0:1 – Brejk! Katastrofalan gem je odigrao Đoković. U prvom poenu bekhned izbacio u aut, promašio je i dva forhenda, uspeo da spasi prvu brejk loptu, ali ne i drugu i odmah je pretrpeo brejk.

18.10 – Sa Novakom su u Rimu Nenad Zimonjić za kog se očekuje da nasledi Gorana Ivaniševića, kao i Gebhard Fil-Grič, kondicioni trener kog je naš as vratio u svoj tim.

17.55 – Đoković ne blista od početka godine i još čeka na prvo finale u sezoni. Masters u Rimu biće mu ujedno i poslednja provera pred Rolan Garos.

17.29 – Novak i Mute su se sastali samo jednom. Bilo je na mastersu u Parizu 2019. godine kada je Srbin trijumfovao sa 2:0.

17.24 – Đoković je masters u Rimu osvajao šest puta, dok je prošle godine ispao u četvrtfinalu kada ga je pobedio Holger Rune.

17.21 – Novak je bio slobodan na startu turnira, dok je Mute u glavni žreb ušao kao „laki luzer“, da bi onda u prvom kolu savladao Romana Safijulina.

17.20 – Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču drugog kola mastersa u Rimu u kojem se sastaju Novak Đoković i Korenten Mute. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz prestonice Italije.

Pobednik ovog meča u trećoj rundi će igrati sa boljim iz duela Janik Hanfman – Alehadro Tabilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter