Izvor: TELEGRAF
20.05.2024 u 20:43
0

KAKAV FILMSKI OBRT NA SUĐENJU TRAMPU: Koen priznao da je ukrao novac od NJEGA

Na pitanje advokata da li je ukrao novac od Trampove organizacije, Koen je rekao da jeste.

Trampov bivši advokat Majkl Koen priznao je da je ukrao novac od bivšeg predsednika SADpiše britanska štampa.

„Zvezda svedok“ tužilaca Majkl Koen treći dan svedoči na suđenju bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu za tajne isplate novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.

IRAN OBJAVIO ZVANIČNO: Tehnički kvar uzrok pada helikoptera u kojem je poginuo Raisi

Trampov advokat Tod Blanš fokusirao se na Koenova svedočenja od prošle nedelje o njegovom sastanku sa glavnim finansijskim direktorom Trampove organizacije, Alenom Vajsbergom, kada su smislili kako da nadoknade advokata-iskupitelja.

Advokat je Koena pitao o novcu za RedFinch, tehnološku, kompaniju koja je unajmljena da manipuliše onlajn ankete u korist Trampa.

Koen je opisao povlačenje 20.000 dolara sa svog računa tokom dva dana, a zatim davanje novca šefu kompanije u smeđem papirnom paketu. Kompaniji je dugovao 50.000 dolara, ali to je bilo dovoljno da „umiri“ njenog šefa, rekao je Koen.

Međutim, kada je došlo do izmirenja između Vajsberga i Koena, Koen priznaje da je tražio punu nadoknadu od 50.000 dolara.

„Ukradli ste od Trampove organizacije, zar ne,“ pita Blanš.

„Da, gospodine,“ rekao je Koen.

Tramp je na to njegovo priznanje prodrmao glavom. Do tog trenutka nije mnogo obraćao pažnju na svedočenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter