Izvor: BLIC
10.05.2022 u 16:53
0

„DOĆI ĆE NEKE DRUGE DEVOJKE“: Marija Šerifović javno iznela detalje o raspadu Uraganki!

Pevačica će 12. maja proslaviti 15 godina od pobede na „Evroviziji“

Raspad grupe „Hurricane“ iznenadio je mnoge, a Marija Šerifović je sad prokomentarisala isti. Naime, ona je navela da je mnogo pre svih znala šta će da se dogodi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji – kazala je Marija Šerifović o grupi „Hurricane“.

POZNATI DATUM I VREME SAHRANE VIDOJA RISTOVIĆA! Danas je završena obdukcija, porodica se oglasila

– Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao – zaintrigirala je jedina srpska pobednica na „Evroviziji“.

Marija je, podsetimo, sinoć prokomentarisala Konstraktu i njene šanse na festivalu u Italiji.

– Ja ću 12. maja, kad bude Konstraktino polufinale, punim srcem, skromno, u krugu porodice i prijatelja, proslaviti svoju slavu, proslaviti 15 godina od pobede na „Evroviziji“, kao i, sigurna sam, ulazak Srbije u finale, pošto je to, je l’, najteže. E sad, šta će dalje da bude, to je stvarno stvar sudbine, kometa, planeta, ali sam sigurna da će plasman biti jako, jako dobar – kazala nam je tad Marija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter