Izvor: ALO
10.05.2022 u 17:03
0

UMESTO BAKŠIŠA, KLJUČEVI OD KOLA! Sara Reljić se pohvalila na društvenim mrežama, ali je otkrila i da ima veliki problem (FOTO)

Pevačica je bila vidno raspoložena

Klipovi na kojima gosti na privatnim veseljima „kite“ parama pevače redovno obilaze društvene mreže, ali Sara Reljić je ipak odnela pobedu kada je dobila neočekivan poklon.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, pevačica i nekadašnja zadrugarka je pevala na jednom veselju, a osim što se snimala sa gomilom novčanica u ruci, ona je otišla i korak dalje.

 

Sara Reljić je zabeležila i prizor u kom su joj gosti, jedan po jedan, stavljali ključeve od automobila u ruke.

POZNATI DATUM I VREME SAHRANE VIDOJA RISTOVIĆA! Danas je završena obdukcija, porodica se oglasila

– Što ne znam da vozim, bre?! – našalila se Reljićeva, vidno raspoložena.

Inače, na ovim snimcima je moguće videti da je pevačici ruka u gipsu budući da je nedavno imala povredu zbog čega joj je lekar naredio strogo mirovanje, ali ona i pored toga uredno nastupa po klubovima i na privatnim slavljima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter