Izvor:
30.04.2019 u 09:34
0

DONELA JE ODLUKU: Pakuje kofere i napušta vilu, razlog ovakve odluke šokiraće SVE! (FOTO)

Učesnica Parova, Vesna Rivas, rešila je da napusti velelepnu vilu u Zemunu! Naime, ona nije mogla da podnese činjenicu da su se i ostali razbudili i aktivirali u emisiji "Jutarnja kafica" te su želeli da i oni pričaju! U celoj situaciji Vesna nije želela da prekine svoje opširno izlaganje, te je dobila opomenu od voditeljke Vesne Vukelić Vendi, da bi ubrzo usledila i novčana kazna!

Ovo je bilo dovoljno da se Vesna razljuti i priredi svima šok iznenađenje! Ona je rešila da napusti vilu, zbog kazne! Šta će biti u nastavku, ostanite uz happytv.rs i saznajte sve najnovije informacije!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter