Izvor: objektiv
20.08.2021 u 10:13
0

DRAGANA MIRKOVIĆ NAJBOGATIJA NA ESTRADI? Progovorila o ljubomori među kolegama!

Pevačica Dragana Mirković poznata je kao najimućnija srpska pevačica, čije bogatstvo je jedan sajt nedavno procenio na 30 miliona dolara. Međutim, ona to što je imućna nikada nije isticala, a sada je otkrila da li njenim kolegama smeta to bogatstvo.

VAŽNO:

RAZOTKRIVANJE JEZIVIH ZLOČINA NA KOSOVU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kasapili su civile i VADILI ORGANE kojima su trgovali – SRBIJA NEĆE ĆUTATI O ZLOČINIMA!

Državljanin Srbije EVAKUISAN iz Avganistana: Tamo je STRAVA I UŽAS!

STEFANOVIĆ: Naša avijacija je danas sposobna da zaštiti naše nebo i CELU SRBIJU (FOTO)

SITUACIJA U SRBIJI NIJE STABILNA! DOKTORKA JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Kako da prepoznate nove simptome DELTA SOJA

Jedan strani sajt bavio se temom ko je od naših pevača najbogatiji, a kada se njeno ime pojavilo na prvom mestu, Dragana Mirković nije krila iznenađenje:

– Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvezde i da se uopšte bave time. To je procena vrednosti cele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment – rekla je Dragana i dodala:

– Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presrećna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj bože, kao bekap. Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno – ispričala je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter