Izvor: Happy BSC
27.04.2022 u 18:47
0

EVO KAKO JE REAGOVAO Snimak sa saslušanja Aleka Boldvina: Kada je saznao da je ubio snimateljku tražio je samo jedno! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak glumca Aleka Boldvina, kada je saznao da Galina Hačins, povređena snimateljka, preminula.

Da podsetimo, u oktobru prošle godine došlo je do nesreće na snimanju filma Rust. Tada je Boldvin, ne znajući da je u oružiju koje se koristilo na snimanju prava municija, slučajno ubio Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Boldvin, nakon što su mu saopštili loše vesti, uhvatio se za glavu i nakon početnog šoka kratko je upitao sme li da pozove svoju ženu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter