Izvor: Objektiv.rs
27.04.2022 u 16:11
0

Brza vožnja će ga skupo koštati…Evo koliku će KAZNU morati da plati DARKO LAZIĆ!

Pevač Darko Lazić priveden je zbog divljačke vožnje, a tom prilikom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i da ima alkohol u organizmu. Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod sudije za prekršaje.

Budući da Laziću nije prvi put da je priveden zbog brze vožnje pod dejstvom opojnih supstanci, kao i bez vozačke dozvole, pozvali smo advokata krivičara Jelenu Zakonović da nam rasvetli Darkov slučaj:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

‒ Na osnovu svega stiče se osnov za više prekršaja, te smatram da može postojati mogućnost za krivično gonjenje, ali će sigurno biti terećen za prekršaj. Budući da je višestruki povratnik, to će predstavljati otežavajuću okolnost koja će uticati na odmeravanje kazne, što znači da će verovatno dobiti oštriju sankciju, a ne zakonski minimum – priča Jelena i dodaje:

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ! Divljao je na AUTO-PUTU, a kada mu je izvađena krv svi su se šokirali rezultatima, evo šta je PRONAĐENO

‒ Zbog kazne za nasilničku vožnju može da dobije 30-60 dana zatvora ili rad u javnom interesu od 240-360 sati, te zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od devet meseci i 15 kaznenih poena. Kazna zbog upotrebe psihoaktivnih supstanci kreće se od 20.000-40.000 dinara ili zatvor u trajanju od 30 dana i osam kaznenih poena, i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje šest meseci, a zbog vožnje bez vozačke dozvole preti mu kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 dinara do 120.000 dinara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter