Izvor: Informer
27.04.2022 u 09:46
0

DARKU LAZIĆU PRETI ZATVOR, A EVO KOLIKO ĆE OSTATI IZA BRAVE! Šta mu se sve stavlja na teret? Moraće da plati 310.000 DINARA

Darko Lazić priveden je jutros u 4 časa na auto-putu na Novom Beogradu zbog više prekršaja koje je počinio.

Popularnog pevača u ranim jutarnjim časovima zasutavili su presretači dok je vozio 117 na čas na deonici na kojoj je ograničenje 80 na čas. Pevaču je određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod sudije za prekršaje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osim ovog saobraćajnog prekršaja, podvrgnut je alko-testu, ali i testu na drogu koji je bio pozitivan, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

GDE JE I S KIM BIO DARKO LAZIĆ PRE PRIVOĐENJA? Otkriveni su najnoviji detalji VESTI koja je potresla Srbiju

Kako otkriva advokat, sankcije koje sada prete Darku sada su ozbiljne i on može dobiti i zatvorsku kaznu:

– Ono što je zasigurno je da će zbog prekoračenja brzine dobiti novčanu kaznu koja iznosi oko 310.000 dinara, 24 meseca zabrane vožnje, mada je njemu trajno oduzeta dozvola i dobiće 37 kaznenih poena. A zbog pozitivnog testa na drogu, kao i celokupnih prekršaja, biće mu najverovatnije izrečena i kazna zatvora do 60 dana – navodi advokat za Informer.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter