Izvor: kurir
25.04.2024 u 12:13
2

UBIJENI MARIO I RANIJE BIO POZNAT POLICIJI: Napadač ga pozvao da razgovaraju, pa ga izrešetao usred lokala (FOTO)

Osuđivan za iznudu, zelenašenje, prevare, pranje novca Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini

U pucnjavi koja se tokom jutarnjih sati dogodila u Preljini kod Čačka ubijen je Mario S.

Mario Simović (44) koji je ubijen u Čačku bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici.

Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Podsetimo, ubijen je u poznatoj fabrici „Marteks“ u Čačku.

Policija je raspisala potragu za osumnjičenim Dejanom Popovićem.

Kako saznajemo, Dejan je ušao u firmu i izrešetao Marija.

Istraga je u toku.

O slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Čačku.

Pucnjava se dogodila jutros oko 10 sati.

FACBOOK MS/PRINSCREEN

Prema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, policiji u ovom gradu je incident prijavljen danas u 10.10 sati, a uviđaj je i dalje u toku.

Policija traga za Dejanom S. vlasnikom tehničkog pregleda za kog se sumnja da je ubio Maria S.

Kako su očevici ispričali za RINU napadač je ušao u lokal i pozvao Maria da porazgovaraju.

– Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario S. je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni MEĐULJUDSKI  odnosi, kaže za RINU jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UBIJENI MARIO I RANIJE BIO POZNAT POLICIJI: Napadač ga pozvao da razgovaraju, pa ga izrešetao usred lokala (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter