Izvor: BLIC
14.04.2022 u 07:53
0

ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Konačno otkriveno zašto Anastasija nije upoznala Gudelja sa Cecom

Anastasija je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog, a ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja

Pevačica Anastasija Ražnatović (23) u vezi je sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom (30), a njegova porodica u startu je podržala romansu sa naslednicom pevačice Svetlane Cece Ražnatović, pa su pojedini njegovi najbliži već upoznali Anastasiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, s druge strane, Ceca Ražnatović (48) nije upoznala Nemanju Gudelja.

BIZNISMENA ZAMENILA FUDBALEROM! Ovo je novi dečko Anastasije Ražnatović

– Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali njenu majku nije upoznao. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami – navodi izvor blizak paru.

– Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje – dodaje dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Anastasija je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog, a ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter