Izvor:
02.12.2016 u 17:08
0

ISPOVEST SUZANE MANČIĆ: Najviše od svega volim SEKS, u mladosti me od silovanja spasilo…

Iako je ušla u sedmu deceniju života, Suzana Mančić kaže da seks voli više od svega. Budući da njen višegodišnji partner Simeon Ocomokos živi u Grčkoj, voditeljka zbog zadovoljstva često odlazi u Atinu.

Na početku intervjua za Kurir Stars nam je otkrila kad je poslednji put imala seks.

– Juče! Otišla sam u Atinu i imala sam odličan seks! Nemoj da misliš da meni to nedostaje. Šta ima lepše od seksa? Ko kaže da ima nešto bolje od tog zadovoljstva laže ili s njim nešto nije u redu.

Da li se još snimaš tokom seksa?
– Ma kakvi, nema toga odavno. Pokidala sam sve kamere i pobacala ih. Koga su zmije ujedale i guštera se boji.

Je l‘ ti se udvaraju mlađi muškarci?
– Naravno. I dalje me žele i to mi mnogo prija. Samo, sve su manji izazovi preda mnom. Racio mi je postao važniji od srca i strasti. Pogledam i ja zgodnog muškarca, malo se nasmešim, bacim neki flert, međutim, čuvam svoj život i porodicu.

Prošle nedelje su te javno proglasili ubicom životinja jer nosiš krzno.
– Eto i to sam preživela. Divno je biti ubica. Ali onda sam višestruki ubica. Ma, opraštam mladim ljudima, usijanim glavama. Sve će se promeniti kad zarade za prvu bundu.

Kako si ti zaradila za prvu bundu?
– Pošteno, a zaradila sam za više od jedne. Sve na planeti ima svoju svrhu. Neke životinje su za uzgoj, neke za ishranu, neke će nam podariti radost. Greška je zalagati se toliko za životinje, a ne misliti o ljudima. Proglasiti nekog za ubicu znači da sutra možeš i ti mene da ubiješ. To je baš divno. Prava poruka koja može da se pošalje. Ali uopšte se ne uzbuđujem.

Ne propuštaš skoro nijedno gradsko dešavanje.
– Uvek podržavam prijatelje i ljude koje cenim i volim. Ne iskačem ja iz frižidera zato što ja to hoću, nego zato što narod želi da me gleda.

Kakav je tvoj stav o nasilju nad ženama?
– Pre svega bravo za vaš list, koji je tu akciju uspeo da istera do kraja. Zastrašujuće je koliko žena strada, čak i smrtno, od ruke svog partnera. Žene moraju da shvate da ako su zlostavljane, to moraju da prijave.

Da li si ti bila žrtva nasilja?
– Jesam, psihičkog nasilja. Pretili su mi, pravili probleme. Imala sam sreću da izbegnem batine i opasno zlostavljanje. Umela sam da se izvučem iz takvih situacija, ali mnoge žene nisu. Druge žene nemaju alternativu, a ni finansijsku sigurnost.

Šta bi uradila muškarcu kad bi digao ruku na tebe?
– Sva moguća sredstva bih upotrebila da se zaštitim, makar on bio otac moje dece. Onog momenta kad digne ruku, sva ljubav prestaje. To znači da mi je objavio rat.

Imaš dve ćerke, strahuješ li za njih?
– Nadam se da one neće imati takva iskustva jer ih nisam vaspitavala da trpe.

Kažu da si ih naučila da se dobro udaju.
– Nisam. Da se razumemo, moja Teodora nije glupa. Ako je našla čoveka za život, neka je. Divno ako je srećna. Rekla sam joj samo da pazi koga bira, jer brak nije igračka. Moj zet nije neki balavander, ozbiljan je i dobar čovek.

Ne smeta ti to što je tvojih godina?
– Ako njoj ne smeta, ne smeta ni meni. Pošto je stariji, može da joj pomogne, da je posavetuje i da je vodi kroz život.

Ljiljana Stanišić

Rekla „ne“

Popularnost
IME I PREZIME ME JE SPASLO OD SILOVANJA

Da li je neko pokušao da te siluje?

– Od rane mladosti sam bila popularna. Moje ime i prezime me je štitilo od svega, pa i od silovanja. Moj najveći problem je bio to što su muškarci konstantno bili ljubomorni. I kad sam se trudila da budem najbolja i najodanija, uvek je bio problem. Morala sam da budem dobar psiholog, nikad nisam dolivala ulje na vatru. To mi je mnogo pomoglo. Da nisam bila mudra žena, ko zna kako bih prošla.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter