Izvor:
03.12.2016 u 20:39
0

JAČA NEGO IKAD: DRAGANA MIRKOVIĆ pokazala roditelje i obećala im da će… (FOTO)

– Drago mi je što moja deca i roditelji žele da ostanu anonimni, u suprotnom bih se sekirala – kaže Dragana Mirković, čiji su roditelji došli na snimanje novogodišnjeg programa „DM Sat televizije“.

– Moj suprug, deca i roditelji nisu u javnom poslu i poštujem njihovu želju da ostanu anonimni. Trudim se da ih zaštitim jer nije lako biti deo javnosti, ima zlonamernih. Dovoljno je što se ja slikam, sad samo da očvrsnem još malo. Nekada sebi kažem: pa dobro, nećeš plakati, već ćeš se boriti – kaže Dragana Mirković, koja ističe da je danas potpuno drugačije u odnosu na vreme kada je ona započinjala karijeru.

– Na početku karijere sam bila zaštićena, svi su me gledali kao dete, zvali su me mala. Halid Muslimović me i dalje zove „devojčice“, što je lepo čuti sa 48 godina. Zahvalna sam što sam imala podršku i poštovanje, mada sam kasnije morala sama da se borim jer su dolazili neki novi ljudi. Danas je problem to što se pojavilo dosta neškolovanih u svim branšama koji su kao sa ulice pokupljeni, a tu već slabo plivam. Dete sam Jugoslavije, gde je postojalo određeno vaspitanje u državi: ako napraviš grešku i obrukaš se, više ne postojiš. Meni je uvek bilo stalo da se ne plašim jer nije postojalo ništa ružno ni u mom privatnom ni u mom poslovnom životu, i to je ono što me sve vreme čini sigurnom – objašnjava Dragana.

Njeni roditelji su ipak pristali da se slikaju, a naravno, deca nisu došla na snimanje.

– Marko je na drugoj godini akademije i juče smo išli da uzmemo nagradu. Ne očekujem nikakve nagrade od njega, ali to je dokaz koliko su normalna deca. Iako nemam ništa protiv društvenih mreža, osećam se zadovoljnije što više poštuju školu, drugove, sport, muziku… Marko uskoro puni 16, Manuela 14, i sada mogu da kažem da su sto odsto izrasli u dobre ljude, zbog čega sam ponosna – kaže Dragana Mirković.

Ovo su roditelji Dragane Mirković koje je napokon pokazala u javnosti:

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter