Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 07:52
0

JEDINO JE NJOJ TO POŠLO ZA RUKOM! Ceca Ražnatović od samo jedne pesme zaradila 775.000 evra i to za četiri sata!

Poznato je da je Ceca Ražnatović jedna od najvećih folk zvezdi Balkana

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Folk zvezda Ceca Ražnatović pre tačno deset godina zaradila je od samo jedne pesme 775.000 evra, verovali ili ne, za samo četiri i po sata.

U pitanju je pesma „Šteta za mene“, koja je bila dugo najavljivana i potom postala veliki hit, a objavljena je u maju 2011. godine u saradnji sa Miligramom, kako prenosi „Mondo“.

Ovu pesmu su po ceni od 118 dinara tada skinula čak 774.334 fana i oboren je svaki rekord.

Puštena je tačno u podne u prodaju na sajtu „Miligram mjuzika“, a tek mesec dana kasnije CD na kojem se nalazila i ta pesma pušten je u prodaju.

Pevačica je ovaj veliki uspeh proslavila uveče sa saradnicima, prijateljima i porodicom, a u naredna dva dana je dobila više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće. Ceca nije jedina na estradi kojoj je jedna pesma donela čitavo bogatstvo.

Podsetićemo da je Ana Nikolić od pesme „Romale, romali“ zaradila 300.000 evra, a uložila je 30 evra. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter