Izvor: ALO
17.09.2021 u 08:21
0

JOŠ JEDNA SESTRA RODIĆ SA SINOM POZNATE PEVAČICE: Progovorila o planovima za udaju!

Nataša Rodić, iako nije medijski propraćena kao druge dve sestre Rodić, Bogdana i Bojana,voli da se oglašava na društvenoj mreži Instagram, gde je sad odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO SVE ODUŠEVIO POTEZOM! Prvi susret mališana Zorana Šijana i Ražnatovića, ponosna tetka objavila fotografiju i sve raznežila prizorom (FOTO)

Nedavno je njena mama Danijela rekla da bi volela da ima devetoro unučadi, a Nataša je poručila da planira da ima troje dece.

 PROČITAJTE JOŠ: HITNO PREBAČENA U KBC! Marina Tucaković priključena na RESPIRATOR!

Otkrila je da li planira uskoro da se udaje.

-To je nešto što se ne može planirati, smatra Rodićka.

Najstariju Rodićku mediji su povezivali sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, čak se pričalo da je pevačica ljuta sam na sina zbog te veze, a sad je Nataša sve razuverila.

– Jovan i ja nismo imali nikad ništa više od drugarstva, otkrila je Bojanina i Bogdanina sestra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter