Izvor: KURIR
31.08.2022 u 07:19
0

MESTO GDE JE NASTAO KOBNI SUKOB! Severina PRIVEDENA posle TUČE sa sestrom, a sve zbog JEDNE stvari!

Kao bomba odjkenula je vest da je zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako se saznaje, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom, a sukob je izbio u Splitu na adresi Zagrebačka 2.

Podsetimo, njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu, a ovo nije prvi put da se žešće sukobe, njihoverazmirice datiraju još od ranije.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter