Izvor:
18.12.2017 u 03:24
0

MINA KOSTIĆ ČEKA SINA SA IGOROM X, ON IZJAVIO:“Pre bih se ubio nego opet legao sa njom“!

Mina Kostić otkrila je javnosti da je u blagoslovenom stanju već četiri meseca, kao i da nosi dečaka, a da je srećni otac Igor X, njen bivši partner.

Podsetimo, Mina i Igor već imaju osmogodišnju kćerkicu Anastasiju, zbog koje su ostali u korektnim odnosima. Folk pevačica istakla je da je uprkos tome što više nisu u emotivnoj vezi zatrudnela ponovo sa njim jer nije želela da menja oca svoje dece.

Ipak, čini se da nije sve kako je Mina rekla, s obzirom na izrevoltiranu objavu koju je Igor X podelio na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nemojte da mi čestitate. Dobro znate kakav sam pakao prošao sa ovom ženkom… Pre bih pucao sebi u glavu, nego opet legao sa njom – napisao je pevač.

Izgleda da se poznata pevačica samo grubo našalila ili je možda pokušala da prikrije pravu istinu. Videćemo kako će se ova priča nadalje odvijati.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter