Izvor: Grand
14.02.2022 u 17:29
0

NA DAN ZALJUBLJENIH! Oglasila se Brena sa luksuzne jahte!

Folk diva je poželela da svima čestita  i poručila da su dani kada slavimo ljubav svima potrebni

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović već neko vreme uživaju krstareći na luksuznoj jahti. Upravo na jahti provode Dan zaljubljenih, a tim povodom pevačica se oglasila i na ovaj, poseban dan, progovorila o ljubavi, braku, biznisu i prijateljima.

Na samom početku razgovora, folk diva je poželela da čestita svima Valentinovo, i onima koji su zaljubljeni i onima koji nisu i poručila da su nam dani kada slavimo ljubav svima potreni.

Brena se prisetila upoznavanja sa svojim suprugom i otkrila kako da razlikujete ljubav i strst, a na pitanje kada počinje ljubav rekla je: 

– Mislim da inteligentna bića prepoznaju jedno drugo. Smatram da je biti zaljubljen velika sreća i blago onima koji mogu da se zaljubljuju i da strast pretvore u pravu ljubav i prijateljstvo.

Iako je dugi niz godina u žiži interesovanja, Brena otkriva da joj nije bilo teško da sačuva brak i život živi punim plućima jer je razgraničila svoju profesiju i privatan život odavno, te da su ona i Boba ljudi koji stoje čvrsto na zemlji i koji su jedno drugom veliki prijatelji.

Pevačica smatra da je  pored ljubavi i tolerancije, poverenje najvažnija kategorija:

– Poverenje je kategorija koja mora veoma ozbiljno i tanano da se neguje jer je veoma bitno u svim odnosima – istakla je pevačica.

Na pitanje da li se u braku i vezama ljubav mora gajiti, Brena je rekla: 

– Normalno, treba biti inteligentan i mudar, oni koji uspeju da sačuvaju i neguje intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali, mislim da je Boba muškarac koji je veoma pažljiv i vodi računa da naš odnos bude zanimljiv, za takve stvari treba biti talentovan, a on je veoma talentovan za dobar i kvalitetan život. 

O prevarama i tome da li ih treba oprostiti ili ne, Brena ima jasan stav:

– Pa zavisi kakva prevara je u pitanju. Ako to ruinira vaš psihički život onda je ne treba oprostiti, a ako možete onda je oprostite, ali ne može se uvek ni praštati. Postoje prevare koje predstavljaju duševnu bol, ako vam se to desi nemojte se sa tim igrati – rekla je pevačica.

Brena je tokom razgovora otkrila da njen suprug nju najviše voli u opuštenom izdanju bez šminke i u pidžami, a onda kroz smeh rekla:

– Ako naiđete na čoveka koji vas voli suštinski onakvu kakva jeste, bez veštačkih trepavica, bez šminke, kada ste premoreni, koji vam daje tada ljubav i podršku baš u takvim trenucima, e da znate da je to pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog.

Lepa Brena ne krije da  ima još puno planova i neostvarenih želja, a Dan zaljubljenih provešće sa suprugom i prijateljima na prikladan način. Njen novi biznis koji se očekuje na jesen obradovaće sve žene, a ljubitelje njene muzike, predstojeći spektakularni koncert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter