Izvor:
07.12.2016 u 15:10
0

Na izvol’te: Poznatoj pevačici ISPALE GRUDI tokom nastupa! (foto)

Pevačica Jadranka Barjaktarović propisno se izblamirala na poslednjem festivalu kada na finaloj večeri pokazala publici gole grudi.

Atraktivna Crnogorka sva se unela u tekst pesme, trudeći se da što vernije dočara radnju pesme "Očajna", ne sluteći da joj je jedna dojka pobegla iz haljine. Voditelj Milan Kalinić je pevačici prišao kada je završila svoj nastup praveći se da se ništa nije dogodilo.

– Sve gori, Gori studio. Upali se sve – rekao je Milan, a potom Jadranki poljubio ruku i ispratio je sa bine.

S obzirom na to da se šupka da nas uskoro čeka novi muzički festival, nadamo se da se nijednoj pevačici neće ovo ponoviti. Podsetite se kako je izgledao Jadrankin peh.

Puls online
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter