Izvor: KURIR
16.08.2022 u 12:43
0

NAPRAVILA FEŠTU NA VAŠARU! Vera Matović kolutala očima, pozdravljala goste, mnogi sumnjaju da je bila POD GASOM!

Vera Matović nedavno je pevala na vašaru u mestu Tresije i, po običaju, napravila odličnu atmosferu. Ipak, pevačica je svojim čudnim ponašanjem i gestikulacijom iznenadila posetioce, koji su u nekim trenucima pomislili da je pevačica na slavlje došla „pod gasom“.

Kako navodi izvor sa lica mesta, Vera je nastup započela pesmom svoje koleginice Nade Topčagić „Jutro je“, iako se prošle godine u medijima povela polemika između njih dve da li je njena pesma „Miki, Milane“ veći hit od pomenute pesme.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Vera je uz prve taktove Nadičine pesme počela da pozdravlja posetioce, ali je, kako se može videti i na snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama, sa čudnim izrazom lica i uz uzvikivanje izgovorila sledeće reči:

– Dobro došle, drage gošće, dragi gosti. Uopaa! Izvolite – rekla je Vera, a zatim nastavila sa zabavom.

– Vera je bila jako čudna tog dana na vašaru. Pevala je šta je stigla, pričala nepovezano, vrpoljila se, gledala belo, kolutal, ka očima… Kao da je popila koju više. To su svi komentarisali. Često je gledala i namigivala u pravcu muzičara, kao da je koketirala s njima. Bila je super atmosfera, a posebno nas je iznenadilo što je pevala pesme Nade Topčagić. Goste je dobro zabavila, a i dali smo joj dobar bakšiš – završava izvor sa lica mesta.

Podsetimo, nesuglasice između Vere i Nade nastale su kada je Matovićeva istakla da je njena pesma veći hit na društvenim mrežama od Nadine.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter