Izvor:
18.11.2016 u 04:30
0

Ne odustaje od vantelesne oplodnje: Goca otvoreno priča o poteškoćama da se drugi put ostvari kao majka!

Pevačica Goca Tržan sledećeg meseca će se najzad odvažiti da krene na vantelesnu oplodnju. Ona i njen suprug Raša Novaković godinama pokušavaju da postanu roditelji i pošto im to ne uspeva, odlučili su da potraže medicinsku pomoć.

Goca je u više navrata pričala da će se podvrgnuti veštačkoj oplodnji, a za Informer je otkrila da je taj dan sve bliži:

– I sama sebi sam više dosadila pričom oko vantelesne oplodnje… Govorim o tom problemu javno kako bih i druge žene ohrabrila da nikad ne odustaju. Rašina i moja velika želja je da imamo još jedno dete. Pokušavam sve u životu da organizujem kako treba, i ako uspem, a moraću, u decembru ću krenuti u taj program – ističe Goca.

Pevačica kaže da je svesna da to nije nimalo lako i priznaje da je dugo skupljala snagu:

– Nije veštačka oplodnja odeš i – dobar dan, trudna si. To su dugi procesi, pregledi, pripreme. Imaću dosta gužve oko Nove godine i nastupa, ali moraću sebe da stavim na prvo mesto, jer vreme prolazi – poručuje Tržanka, koja u junu puni 43 godine.

Informer
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter